dilluns, 8 d’abril del 2013

ISMAEL

Ismael

El 25 de desembre de 2013 s'estrenarà ISMAEL, la nova pel·lícula del director Marcelo Piñeyro, guanyador de 3 Goya, i protagonitzada per Belén Rueda, Mario Casas, Sergi López, Juan Diego Botto, Ella Kweku i Larsson Do Amaral.

Produïda per Zeta Cinema, SL, Atresmedia Cine, Canal +, Antena 3 TV i TV3, la pel·lícula està en fase de rodatge durant 8 setmanes per les províncies de Barcelona, Girona i Madrid.

Ismael Tchou, de 10 anys i de mare africana, s'escapa de casa i agafa l'AVE a Madrid per anar a Barcelona perquè vol trobar a Félix (Mario Casas), el seu pare que mai ha conegut. Un cop a Barcelona, a l'apartament del pare només troba a Nora (Belén Rueda), una elegant dona de 50 anys que resulta ser la mare de Félix, és a dir la seva àvia.

Nora desconeixia l'existència de Ismael i es posa en contacte amb el seu fill, que no nega la seva paternitat, llavors decideix portar el seu nét a conèixer el seu pare que viu en un poble de Girona. Al mateix temps, la mare del nen i el seu marit viatgen des de Madrid a Girona a buscar el nen.

La trobada que desencadena Ismael amb el desig de conèixer el seu pare, farà que tots els personatges tractin de saldar els seus comptes amb el passat.