dimarts, 16 d’abril del 2013

MAGICAL GIRL


AQUÍ Y ALLÁ FILMS, després de l'èxit obtingut amb el seu primer llargmetratge, Aquí y Allá, segueixen treballant en nous projectes, tres nous films: Magical Girl, El Apóstata (tercera pel·lícula de Federico "Cote" Veiroj), i Saudade, el segon film d'Antonio Méndez Esparza després d'Aquí y Allá.

MAGICAL GIRL, és el segon llargmetratge de Carlos Vermut després de l'èxit aconseguit amb Diamond Flash, i estarà protagonitzada per José Sacristan, Barbara Lennie i Luis Bermejo, entre d'altres. Actualment està en fase de pre-producció i està previst que el rodatge comenci el mes de juliol.

Magical Girl, conegut també com Mahô Shôjo, és un gènere d'anime i manga que té com a tema principal noies que tenen algun objecte màgic o algun poder especial que hauran de protegir, salvar el món, combatre o capturar criatures malignes, al mateix temps que s'han d'enfrontar a la seva vida quotidiana: l'escola, els nois o els pares.

Els referents més clars en aquesta pel·lícula, són Álex de la Iglesia, Pedro Almodóvar, els germans Coen, o fins i tot, Quentin Tarantino. També el cinema coreà de la primera dècada dels anys 2000 amb pel·lícules com Old Boy o Memories of Murder.