dimecres, 24 d’abril del 2013

THOR: EL MUNDO OSCURO (Thor: The Dark World)


THOR: EL MUNDO OSCURO (Thor: The Dark World) de la Marvel, és la continuació de les aventures de Thor, el Poderoso Vengador mentre lluita per salvar la Terra i els Nou Regnes d'un fosc enemic que és anterior al mateix univers.

Després de THOR i LOS VENGADORES, Thor lluita per restablir l'ordre en tot el cosmos, però una antiga raça liderada pel venjatiu Malekith torna per tornar la foscor a l'univers. Thor s'enfronta a un enemic que ni tansols Odín i Asgard poden fer front i haurà d'embarcar-se en el seu viatge més perillós i personal.En aquest viatge es reunirà amb Jane Foster i l'obligarà a sacrifira-ho tot per salvar el món.


Protagonitzada per Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgard, Idris Elba, Christopher Eccleston, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kat Dennings, Ray Stevenson, Zachary Levi, Tadanobu Asano i Jaimie Alexander, al costat de Rene Russo i Anthony Hopkins com Odín. Thor: el mundo oscuro, està dirigida per Alan Taylor i basada en Thor, el clàssic superheroi de la Marvel que va aparèixer per primer cop en el còmic Journey into Mystery l'agost de 1962.