diumenge, 14 d’abril del 2013

UN INVIERNO EN LA PLAYA (Stuck in Love)

Un invierno en la playa
El 14 de juny arribarà a les pantalles UN INVIERNO EN LA PLAYA, una comèdia agredolça sobre una família d'escriptors en ple procés de redescobriment. Retracta des d'una perspectiva àcida i commovedora, les complicades relacions d'una família actual els membres de la qual intenten redescobrir-se els uns als altres, en la línia de Los descendientes i Crazy, Stupid, Love.

La pel·lícula ens mostra com, a pesar dels contratemps del matrimoni, el divorci, la paternitat o el pas de l'edat adulta d'uns i a la maduresa dels altres, els lligams amb els que a vegades ensopeguem poden convertir-se en salvavides.

El director i guionista novell, Josh Boone, ens mostra amb el seu film que, a vegades, els finals també poden implicar fantàstics principis.



UN INVIERNO EN LA PLAYA està protagonitzada per Greg Kinnear (nominat a l'Òscar per Millor Impossible), Lily Collins (Blancaneus: Mirror mirror), Jennifer Connelly (guanyadora de l'Òscar per Una ment maravellosa), Logan Lerman (Las ventajas de ser un marginado) i Kristen Bell (‘Veronica Mars’).

La banda sonora de la pel·lícula està plena de temes dels artistes més destacats del panorama actual del pop i el rock independent com The National, Edward Sharpe & The Magnetic Zeros, Bon Iver i Elliot Smith entre d'altres.
 
La pel·lícula es va presentar en el passat Festival Internacional de Toronto.