dimarts, 14 de maig del 2013

EN OTRO PAÍS (In another country)


EN OTRO PAÍS, és un drama que ens planteja si és preferible seguir vivint la teva vida com fins ara o plantejar-te com seria d'una altra forma diferent. Qualificada per la premsa com una pel·lícula que remet al millor d'Eric Rhomer, amb una immensa Isabelle Huppert, arribarà a les sales el 24 de maig.

Hong Sangsoo és el director d'aquest film que va debutar el 1996 amb Daijiga umule pajinnal (El día que el cerdo se cayó en el pozo), des de llavors ha escrit i dirigit dotze pel·lícules en que es caracteritza el seu llenguatge cinematogràfic únic i conceptes estètics sorprenents. És un dels directors més coneguts del cinema d'autor coreà.

Una jove estudiant de cinema i la seva mare fugen a Mohang, una ciutat al costat del mar, amb l'esperança de deixar enrere els seus creditors. La jove comença a escriure el guió d'un curtmetratge per tranquil·litzar-se: apareixen tres dones que es diuen Anne i cadascuna d'elles visita la ciutat. La primera Anne és una reeixida directora de cinema; la segona Anne és una dona casada que té una aventura amb un coreà; i la tercera està divorciada del marit que la va deixar per una coreana.

Una jove s'ocupa d'un petit hotel al costat del mar que pertany als seus pares. En la platja sempre hi ha un socorrista. Cadascuna de les 3 Anne s'allotja a l'hotel, fa amistat amb la filla dels amos i passeja per la platja on coneix el socorrista.