dimarts, 28 de maig del 2013

EXORCISMO EN GEORGIA (The haunting in Connecticut 2: Ghost of Georgia)



El 5 de juliol s'estrena EXORCISMO EN GEORGIA, escalofriant pel·lícula de terror basada en la història real de la família Wyrick els quals, després de traslladar-se a viure a la seva nova llar el 1998, van començar a experimentar pertorbadores visions. La història de la petita Heidi Wyrick va causar gran commoció en l'estat de Georgia i va ser recollida en un documental ‘A haunting in Georgia’ de Discovery Channel.


EXORCISMO EN GEORGIA està protagonitzada per Chad Michael Murray (La casa de cera, ‘One Tree Hill’), Abigail Spencer (‘Mad Men’) i Katee Sackhoff (‘Battlestar Galactica’). Els productors del film són Paul Brooks i Scott Niemeyer que al 2009 ens van portar Exorcismo en Connecticut.
Poc després de traslladar-se a viure a la seva nova llar a Georgia, Lisa i Andy Wyrick descobreixen que la seva filla, Heidi, veu persones que ningú més que ella veu i que resulten ser antics habitants de la zona. A poc a poc, els pares de Heidi també seran testimonis d'estranys fenomens que succeeixen al voltant de la casa i que aniran aportant pistes del que podria ser un terrible misteri mantingut en secret durant generacions.