divendres, 17 de maig del 2013

MATERNITY BLUES


La pel·lícula italiana MATERNITY BLUES, escrita i dirigida per Fabrizio Cattani, s'estrenarà el proper 24 de maig a Barcelona i Madrid.

Aquesta pel·lícula va obtenir una menció especial en la Mostra de Venècia 2011 en la secció Controcampo Italiano, i està basada en l'obra teatral From Medea de l'actriu i dramaturga Grazia Verasani. Les seves protagonistes són: Andrea Osvart, Monica Barladeanu, Chiara Martegiani i Marina Pennafina.

Clara, Eloisa, Rina i Vincenza comparteixen una terrible culpa, l'infantici. Ingressades en un hospital psiquiàtric expien la seva condemna assimilant la responsabilitat d'una acció que ha arruinat les seves vides com a persones i com a mares mentre conviuen forçosament amb d'altres dones, en les que veuen la seva culpabilitat reflexada. Families i amistats trencades, l'angoixa vital que senten i un consol que mai les recomfortarà les converteixen en dones rebutjades per la societat i per elles mateixes. Tot i el dolor, entre elles encara queda una oportunitat per l'amistat i l'esperança.