dimecres, 8 de maig del 2013

VILAMOR



VILAMOR, dirigida per Ignacio Vilar i protagonitzada per Rubén Riós, Xoél Yáñez i Sabela Arán, explica una història d'amor en una de les primeres comunes hippies de la Europa dels anys setanta.

La pel·lícula està basada en fets reals que van tenir lloc els anys 70 en la muntanya gallega de Lugo, on fidel al reflex dels canvis polítics i socials d'una etapa històrica controvertida a Espanya, s'instaura una comuna com un model alternatiu als esdeveniments que mouen la societat cap el canvi. La localització del film té lloc en els paisatges on s'estableix la comuna que, encara avui, perviu.


Vilamor és la presentació d'un tema universal: la convivència del ésser humà amb si mateix, la comunitat i la natura, presentat tot des d'un punt de vista local que es converteix en exòtic pel públic internacional, a través de la mostra de la riquesa cultural i mediambiental de Galícia.

Després del seu exitós recorregut comercial per Galícia i el seu pas per festivals internacionals (Nova York, El Cairo, Cannes), la pel·lícula s'estrenarà el 10 de maig.