dimecres, 18 de setembre del 2013

ANDRÉS INIESTA PARTICIPA EN LA PEL·LÍCULA "¿QUIÉN MATÓ A BAMBI?"


¿QUIÉN MATÓ A BAMBI?, és la nova comèdia de SANTI AMODEO que se estrenarà el pròxim 15 de novembre, i que ha comptat con la col·laboració especial d'ANDRÉS INIESTA. El jugador de la selecció debuta como actor amb un cameo molt divertit, en una escena trepidant i espectacular que comparteix amb l'actor Ernesto Alterio.


La pel·lícula, produïda per RODAR Y RODAR i amb distribució de SONY PICTURES RELEASING ESPANYA, està protagonitzada per QUIM GUTIÉRREZ, ERNESTO ALTERIO, JULIÁN VILLAGRÁN, ENRICO VECCHI, CLARA LAGO, URSULA CORBERÓ i JOAQUÍN NÚÑEZ, i amb la participació de CARMINA BARRIOS.



¿QUIÉN MATÓ A BAMBI? és la història de dos joves amics que han de trobar la manera que el President de la companyia en la que treballen, i sogre d'un d'ells, retorni sa i estalvi a casa ja que per estranyes circumstàncies es troba tancat mig despullat a la maletera del seu cotxe. Paral·lelament, un empresari endeutat i el seu soci intenten un segrest exprés, encara que per una sèrie de desafortunades coincidències acaben segrestant el seu pare per equivocació. A partir d'aquí els problemes no fan més que créixer.