dissabte, 19 d’octubre del 2013

LE WEEK-END


LE WEEK-END és un deliciós i divertit retrat d'un matrimoni que vol retrobar l'energia i el idealisme dels seus anys de joventut. La pel·lícula, que s'estrenarà el 5 de desembre, va presentar-se en la secció oficial del Festival de Cinema de Sant Sebastià on el seu protagonista, Jim Broadbent, va guanyar la Conxa de Plata al Millor actor.

A partir del guió de Hanif Kureishi (Mi hermosa lavanderia), LE WEEK-END està dirigida per Roger Michell, el responsable de títols tan populars com Notting Hill, Morning Glory, Hyde Park on Hudson i Venus.

El repartiment, a més de Broadbent (guanyador de l'Òscar per Iris), està encapçalat per Lindsay Duncan (Alícia en el país de les meravelles, Sota el sol de la Toscana, Roma) i Jeff Goldblum (Jurassic Park, La Mosca).


Nick i Meg són una parella de professors britànics que torna a París molts anys després de la seva lluna de mel per intentar revitalitzar el matrimoni. Meg sent que mereix una vida millor, però es mostra insegura i desemparada sense el seu marit, Nick.