dilluns, 11 de novembre del 2013

CAPITÁN AMÉRICA 2: EL SOLDADO DE INVIERNO


Continua el rodatge de Capità Amèrica 2 que ha passat de tenir com a subtítol "El retorno del primer vengador" a dir-se "El soldado de invierno".

Basada en la popular col·lecció de còmics de Marvel que es va publicar per primer cop el 1941, Capitán América. El soldado de invierno, està produïda per Kevin Feige i dirigida per Anthony i Joe Russo, a partir del guió adaptat de Christopher Markus & Stepehn McFeely. Els protagonistes són Chris Evans, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Frank Grillo, Emily VanCamp i Hayley Atwell, i amb la col·laboració de ROBERT REDFORD com Alexander Pierce i SAMUEL L. JACKSON com Nick Fury.

Després dels devastadors esdeveniments ocorreguts a Nova York amb Los Vengadores, Capitán América 2 ens explica com Steve Rogers, el Capità Amèrica, viu tranquil·lament a Washington DC intentant adaptar-se al món modern. Però quan ataquen un col·lega de SHIELD, Steve es veu immers en una trama d'intrigues que amenaça amb posar en perill al món. El Capità Amèrica uneix forces amb la Vídua Negra i lluita per treure a la llum una conspiració cada cop més gran mentre fa front a uns assassins professionals enviats per callar-lo. Quan per fi es revela la magnitud de la trama, el Capità Amèrica i la Vídua Negra comptaran amb l'ajut d'un nou aliat, el Falcó. Però hauran d'enfrontar-se a un enemic inesperat i extraordinari: el Soldat d'Hivern.

Capità Amèrica. El soldat d'hivern s'estrenarà el 28 de març de 2014 i ja es pot veure el tràiler, el teniu penjat com a Tràiler destacat en aquest blog.

Més informació aquí.