dimarts, 5 de novembre del 2013

THE BERLIN FILE


THE BERLIN FILE del director Ryoo Seung-Wan ("The Unjust"), està protagonitzada per Ha Jung-woo ("The Yellow Sea", "Nameless Gangster"), Gianna Jun ("El Gran Golpe"), Han Suk-kyu ("Shiri") i Ryoo Seung-Bum ("The Unjust"), i s'estrenarà en cinemes el proper 8 de novembre de 2013. 


"THE BERLIN FILE", descrita per molts com la resposta sud-coreana a "El Cas Bourne", és la pel·lícula d'acció més taquillera de l'any en Corea del Sud, després d'haver sigut vista por 7 milions d'espectadors, superant a altres granes èxits internacionals de Hollywood.



En un hotel de Berlín es porta a terme una venda d'armes il·legals que acaba amb l'aparició d'un agent fantasma nord-coreà anomenat Jong-Seong. Vigilant l'operació està el cap de la Intel·ligència sud-coreana, Jin-Soo, que al costat de la CIA intenta descobrir si el fantasma és en realitat un agent doble o està preparant una important missió secreta. Mentrestant, Myung-Soo, un jove i implacable agent, és enviat des de Pyongyang per investigar a Jung-Hee, la dona de Jong-Seong, que treballa en l'ambaixada de Corea del Nord i amaga un terrible secret.