dijous, 25 de juliol del 2013

12 AÑOS DE ESCLAVITUD (Twelve Years a Slave)


El 31 d'octubre s'estrenarà 12 AÑOS DE ESCLAVITUD (Twelve Years a Slave), l'esperat nou treball de Steve McQueen, després de Hunger i Shame, en el que torna a confiar amb Michael Fassbender, aquest cop al costat de Chiwetel Ejiofor (Salt) i Brad Pitt, per explicar la increïble història real de la lluita d'un home per la supervivència i la llibertat. 

El repartiment el completen Benedict Cumberbatch, Paul Giamatti, Paul Dano, Quvenzhané Wallis i Michael K. Williams.

Steve McQueen ens acosta la figura de Solomon Northup, un home negre lliure que en el segle XIX va ser enganyat, venut com esclau i va patir tota mena d'atrocitats. El guió està basat en la autobiografia de Solomon Northup que va commocionar el país després de la seva publicació l'any 1853.

En els anys previs a la Guerra Civil dels Estats Units, Solomon Northup, Chiwetel Ejiofor, un home lliure que viu a Nova York, es segrestat i venut com esclau. Solomon haurà de lluitar no només per continuar viu, sinó també per preservar la dignitat front la crueltat del seu amo, Michael Fassbender. L'esperança, alimentada per uns inesperats gestos d'amabilitat i ajuda, no l'abandonarà al llarg de la seva odissea de 12 anys. L'oportunitat de Solomon de conèixer un abolicionista canadenc, Brad Pitt, li cambiarà la vida per sempre.


dimecres, 24 de juliol del 2013

GUARDIANS OF THE GALAXY, EL NOU RODATGE DE MARVEL STUDIOS


Marvel Studios ha començat el rodatge de GUARDIANS OF THE GALAXY als estudis Shepperton i les estudis Longcross del Regne Unit i en localitzacions de Londres i els seus voltants.

La pel·lícula està dirigida per James Gunn (Slither: la plaga), sobre un guió seu, i intepretada per Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, Benicio del Toro, John C. Reilly i Glenn Close.

De moment no hi ha més dades sobre l'argument de la història.

L'estrena està prevista al nostre país el 22 d'agost de 2014, pocs dies després de la seva estrena als USA.


dimarts, 23 de juliol del 2013

COMENÇA EL RODATGE DE "POR UN PUÑADO DE BESOS"


POR UN PUÑADO DE BESOS és la setena pel·lícula de David Menkes (Mentiras y gordas, Sobreviviré) i està interpretada per Ana de Armas, Martiño Rivas, Marina Salas, Megan Montaner, Alejandra Onieva, Joel Bosqued i amb la col·laboració especial de Jan Cornet i Andrea Duro. 

El rodatge, que ha començat aquest mes de juliol, es farà íntegrament a Madrid.

POR UN PUÑADO DE BESOS està basada en la novel·la, Un poco de abril, algo de mayo, todo septiembre, de l'escriptor català Jordi Sierra i Fabra, i ens explica la història de Sol, que ha de refer la seva vida i decideix fer-ho començant una història d'amor. Posa un anunci per cercar el noi ideal, es citen i, des del primer moment, s'enamoren, iniciant una intensa relació marcada per les ganes de viure d'ella i les mentides d'ell.


dijous, 18 de juliol del 2013

LE WEEKEND


LE WEEKEND és un deliciós i divertit retrat d'un matrimoni que vol retrobar l'energia i l'idealisme dels seus anys de joventut. A partir del guió de Hanif Kureishi (Mi hermosa lavandería), LE WEEKEND està dirigida per Roger Michell, responsable de pel·lícules com Notting Hill, Hyde Park on Hudson o Venus. El repartiment està encapçalat per Jim Broadbent, guanyador de l'Òscar per Iris (Moulin rouge, La dama de ferro), Lindsay Duncan (Sota el sol de la Toscana) i Jeff Goldblum (Jurassic Park).

LE WEEKEND s'estrenarà el mes d'octubre a Anglaterra i arribarà aquí la tardor del 2014 després del seu pas per diversos festivals.

Nick i Meg són una parella perfecta de professors britànics que torna a París molts anys després de la seva lluna de mel per intentar revitalitzar el seu matrimoni. Meg sent que mereix una vida millor, però es mostra insegura i desemparada sense el seu marit, Nick.


                      

STEPHEN AMELL


Stephen Amell va néixer a Toronto (Canadà) el 8 de maig de 1981. El seu primer paper va ser a la sèrie de televisió Queer as Folk el 2004 on va aparèixer en dos episodis interpretant un monitor d'spinning. 


Entre el 2004 i el 2006 va participar en diverses sèries de televisió (Degrassi: The Next Generation; Missing; Tilt; Beautiful People o Dante's Cove) i aquell mateix any va tenir un paper en la primera pel·lícula també per a televisió, The House Next Door, amb la Lara Flynn Boyle de protagonista. 


Després vindrien The Tracey Fragments; The Cutting Edge: Fire & Ice; Justice for Natalee Holloway i aquest 2013, When Calls the Heart, adaptació d'una sèrie de novel·les de Janette Oke's, de gran èxit al Canadà, produïda per Believe Pictures, una productora cristiana fundada per Briand Bird i Michael Landon Jr.


El 2007 va fer la seva única, de moment, pel·lícula cinematogràfica al costat de Shirley MacLaine, Christopher Plummer i Neve Campbell, Closing The Ring.


Des del gener de 2012 i fins l'actualitat protagonitza la sèrie de televisió Arrow on interpreta el doble paper de Oliver Quenn i el superheroi Green Arrow, que li han reportat tres nominacions als premis NewNowNext Award (Cause You're Hot) i als Teen Choice Award (Actor Fantasy/SF i Breakout Star).



dimecres, 17 de juliol del 2013

PACTO DE SILENCIO


PACTO DE SILENCIO és la nova pel·lícula dirigida per Robert Redford. Basada en una novel·la de Neil Gordon, està interpretada pel mateix Redford, Shia LaBeouf, Julie Christie, Sam Elliot, Richard Jenkins, Nick Nolte i Susan Sarandon.

Un advocat especialitzat en drets civils que viu amb la seva filla en un suburbi de Nova York, veu la seva vida alterada després de 30 anys quan un jove periodista desvetlla la seva identitat vertadera: activista antibel·licista radical i fugitiu buscat per assassinat. Això l'obligarà a emprendre de nou la fugida i a ser perseguit pel FBI i el periodista mentre va a la recerca de l'única persona que pot netejar el seu nom.


dimarts, 16 de juliol del 2013

DUES PROPERES ESTRENES: JOBS i EL QUINTO PODER

Us anunciem dues de les properes estrenes previstes pel segon semestre de l'any 2013, totes dues basades en fets i personatges reals i molt propers en el temps. Són:

JOBS

Dirigida per Joshua Michael Stern i interpretada per Ashton Kutcher, Dermot Mulroney, Josh Gad, Matthew Modine i Lukas Haas, ens explicarà la història d'Steve Jobs, el fundador d'Apple.

EL QUINTO PODER (DENTRO DE WIKILEAKS) (THE FIFTH ESTATE)


És la història del controvertit Julian Assange i el seu col·lega, Daniel Domscheit-Berg, creadors de Wikileaks i responsables de la filtració de documents més gran de la història. Un cas encara no resolt.

The fifth estate, està dirigida per Bill Condon i interpretada per Benedict Cumberbatch, Daniel Brühl i Kaura Linney.


dilluns, 15 de juliol del 2013

COMENÇA EL RODATGE DE [REC]4 APOCALIPSI


El passat dissabte 13 de juliol va començar el rodatge de [REC]4 APOCALIPSI, que posarà punt i final a una de les sagues de terror nacional més exitosses i aclamades internacionalment.

L'encarregat de dirigir-la serà, novament, Jaume Balagueró i comptarà amb la protagonista de la primera pel·lícula, la reportera Àngela Vidal, interpretada per Manuela Velasco, convertida gràcies a aquesta pel·lícula en una icona del gènere de terror.

El guió el signa Manu Díez, responsable al costat de Balagueró, del guió de [REC]2.

A [REC]4 Apocalipsi l'acció comença en el moment que Àngela Vidal, l'única supervivent de la terrible infecció, és evacuada de l'edifici. Quan per fi la situació sembla estar controlada, el caos torna i el mal reneix adoptant noves i terribles formes.

El rodatge s'allargarà durant 7 setmanes entre Gran Canària i Barcelona. L'edifici infectat s'omplirà novament de càmeres i de professionals que posaran punt i final a una saga que ha marcat un punt d'inflexió en la història del cinema de terror del nostre país.

La pel·lícula, una producció de Julio Fernández per a Filmax, ja ha sigut venuda en pràcticament tot el món.

La data prevista d'estrena serà el 10 d'octubre de 2014, encara toca esperar una mica...


divendres, 5 de juliol del 2013

UNA CASA EN CÓRCEGA (Au cul du loup)


Christina, és una jove de 30 anys que treballa com cambrera i té una vida avorrida al costat del seu xicot, Marco.
Quan l'avia de Christina mor, li deixa una casa a Còrsega. Ningú sembla saber com i quan la dona va comprar la casa. La seva família i el seu xicot tracten de convèncer-la perquè la vengui, però ella s'hi nega. Vol entendre perquè la seva àvia volia que tingués aquesta casa. L'herència li dóna l'oportunitat de posar a judici la seva monòtona vida, i ella decideix abandonar-ho tot per descobrir la casa i el que comporta.
Aquest viatge canviarà la seva vida i la de les persones que té al voltant.

Una casa en Córcega, una coproducció França-Bèlgica, dirigida per Pierre Duculot i interpretada per Christelle Cornil, François Vincentelli i Marijke Pinoy, s'estrena el 9 d'agost.