divendres, 10 de gener del 2014

TODO EL SANTO DÍA (Tutti i Santi Giorni)


TODO EL SANTO DÍA és un romàntic retrat de les relacions de parella actuals i dels obstacles als que s'enfronten dia a dia, conduït per dos personatges entranyables i profundament humans, amb els que és impossible no sentir-se identificat.

La pel·lícula està dirigida per Paolo Virzì amb guió de Francesco Bruni, Simone Lenzi i Paolo Virzì, basat en la novel·la La Generazione, de Simone Lenzi. La música és de la mateixa actriu protagonista, Thony (Federica Caiozzo), el repartiment es completa amb Luca Marinelli, Micol Azzurro, Claudio Pallitto, Stefania Felicioli i Franco Garcia entre d'altres.


Todo el santo día ha obtingut el premi David di Donatello a la millor cançó a més de dues nominacions al millor actor i actriu protagonistes.


Guido és tímid, reservat i educat. Treballa de porter de nit en un hotel i estima la cultura clàssica. Antonia és inquieta, passional i sensible. Treballa per a una empresa de lloguer de cotxes, té bona veu i composa cançons. Només es veuen ben aviat al matí quan Guido torna de treballar, desperta Antonia amb l'esmorzar i fan l'amor. La seva relació és indestructible, però el desig de tenir un fill que no arriba provocarà situacions tan divertides com imprevisibles.