dimarts, 29 d’abril del 2014

S'ANUNCIA EL REPARTIMENT DE STAR WARS: EPISODI VII


El repartiment de STAR WARS: EPISODI VII està format per HARRISON FORD, CARRIE FISHER, MARK HAMILL, ANTHONY DANIELS, PETER MAYHEW i KENNY BAKER, que repeteixen en els seus papers, i les noves incorporacions de JOHN BOYEGA, DAISY RIDLEY, ADAM DRIVER, OSCAR ISAAC, ANDY SERKIS, DOMHALL GLEESON i MAX VON SYDOW.

El director J.J. Abrams ha afirmat: "Estem molt contents de poder compartir finalment el repartiment de STAR WARS: EPISODI VII. És emocionant veure com el repartiment original i aquest nous actors s'uneixen perquè aquest univers cobri vida de nou. Començarem a rodar en un parell de setmanes i tot el món està fent-ho el millor possible perquè els fans estiguin orgullosos."

STAR WARS: EPISODI VII serà dirigida per J.J. Abrams amb guió de Lawrence Kasdan i Abrams. Kathleen Kennedy, Abrams i Bryan Burk són els productors i John Williams torna com a compositor.

L'estrena mundial està prevista pel 18 de desembre de 2015.

En la foto: 29 de abril, Pinewood Studios, Reino Unido. Guionista/Director/Productor J.J. Abrams en una lectura con el reparto de Star Wars: Episodio VII en Pinewood Studios con Harrison Ford, Daisy Ridley, Carrie Fisheer, Peter Mayhew, el productor Bryan Burk, la presidenta y productora Kathleen Kennedy, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Mark Hamill, Andy Serkis, Oscar Isaac, John Boyega, Adam Driver y el guionista Lawrence Kasdan. 
Copyright and Photo Credit: David James