dimarts, 30 de setembre del 2014

LA MEVA VIDA ARA (How I live now)


LA MEVA VIDA ARA (How I live now) es presenta avui en el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges dins de la Secció Oficial Fantàstica a competició i s'estrenarà en sales el divendres 10 d'octubre.

La cinta, dirigida per Kevin Macdonald (El darrer rei d'Escòcia), està interpretada per Saoirse Ronan, George MacKay i Tom Holland entre d'altres.

Es tracta de l'adaptació cinematogràfica del best seller How I live now de Meg Rosoff, guanyadora del Premi de Ficció The Guardian's Children i que està editada per Gran Angular.

De què va?

Ambientada al Regne Unit en un futur proper, Daisy, una adolescent dels Estats Units és enviada a viure amb ells seus cosins a Gran Bretanya. Allà comença una relació amb Edmund, però al marge d'un estiu idíl·lic, arriben noticies sobre l'escalada de la violència a Europa. Quan el Regne Unit cau en un estat militar violent i caòtic, Daisy i els seus cosins són separats. La noia haurà de lluitar per sobreviure a una guerra sense sentit i fer front a totes les adversitats per reunir-se de nou amb Edmund.