dilluns, 15 de setembre del 2014

MAI ÉS MASSA TARD (Still Life)


MAI ÉS MASSA TARD (Still Life) o Nunca es demasiado tarde com es titula aquí, s'estrena el 24 d'octubre i és una comèdia dramàtica dirigida, produïda i escrita per Uberto Pasolini, productor de Full Monty i director de Machan.

Està protagonitzada per Eddie Marsan, un dels actors britànics més respectats de la seva generació, guanyador de dos British Independent Film Awards per El secret de Vera Drake i Happy, un conte sobre la felicitat. 


La pel·lícula s'inspira amb les referències visuals de les pel·lícules del mestre Yasujirô Ozu, amb un ritme pausat i tranquil, però amb imatges visualment potents de la vida i de la seva rutina.

De què va?

La feina de John May consisteix en trobar als familiars dels que han mort sols. És un individu meticulós fins a l'obsessió i la seva vida és tranquil·la i ordenada fins que el seu cap li anuncia que serà acomiadat per retallades a l'empresa. Involucrat encara en el darrer cas, John s'alliberarà de les rutines i per fi sabrà què és la vida amb la seva excitant i perillosa imprevisibilitat.