divendres, 17 d’octubre del 2014

WHIPLASH

WHIPLASH és la nova pel·lícula del director Damien Chazelle, protagonitzada per Miles Teller i J.K. Simmons que, després del pas per nombrosos festivals internacionals com Sundance, Cannes, Toronto i New York, ha rebut grans elogis per part de la crítica.

Andrew Neiman és un jove i ambiciós bateria de jazz absolutament enfocat en aconseguir el cim dins de l'elitista conservatori de música de la Costa Est en el que rep la formació. Marcat pel fracàs de la carrera literària del seu pare, Andrew té somnis de grandesa i vol convertir-se en un dels grans.

Terence Fletcher, un instructor tan conegut pel seu talent com pels seus durs mètodes d'ensenyament, dirigeix el millor conjunt de jazz del conservatori. Fletcher descobreix Andrew i el bateria és seleccionat per formar part del conjunt musical que dirigeix, canviant per sempre la vida del jove. La passió d'Andrew per aconseguir la perfecció ràpidament es converteix en la seva obsessió, al mateix temps que el seu despietat professor continua portant-lo al límit de les seves possibilitats, i de la seva salut mental.

Whiplash s'estrenarà el 16 de gener de 2015